Küldd be az alkotásodat az alábbi űrlapon!

A pályázatokhoz fekvő portréfotót és egy 4-5 mondatos bemutatkozást is várunk tőled. Az életkorodat és a telefonszámodat ne feledd el megadni, és ezt a nyilatkozatot is küldd vissza kitöltve és aláírva. Ha még nem múltál el 18 éves, a szüleiddel is írasd alá a nyilatkozatot és csatold a pályázatodhoz.

Ha problémád adódik az űrlap beküldésével vagy további kérdésed van,  a palyazat@okopoliszalapitvany.hu email címen tudod felvenni velünk a kapcsolatot.

A PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSI HATÁRIDEJE: 2020. MÁJUS 20., ÉJFÉL

A pályázó a pályázat benyújtásával elfogadja, hogy a beküldött pályaművek a forrás megjelölésével bárhol térítésmentesen felhasználhatóak és feldolgozhatóak. A pályázó a felhasználás és a feldolgozás módjait utólag sem korlátozhatja. A felhasználás pénzbeli vagy bármely egyéb ellentételezéshez nem köthető. A pályázó egyúttal kijelenti, hogy a pályaművében szereplő, szerzői jogvédelem alá eső szellemi alkotások felhasználására a hatályos jogszabályok szerinti jogosultsággal rendelkezik. A jogosultság fennállását a pályázat kiírója nem vizsgálja. A pályázó a szellemi alkotások jogtiszta felhasználásáért korlátlan felelősséget vállal, a vonatkozó hatályos jogi rendelkezések megszegése esetén a jogkövetkezmények kizárólag a pályázót terhelik, ideértve a jogsértéssel a pályázat kiírójának okozott anyagi és nem anyagi kár megtérítését is.