Király Kátya – Élet a járvány után

Király Kátya
Sziasztok!

Király Kátya vagyok, a Farkasréti Általános Iskola 5.b. osztályos tanulója. Ezentúl még Vírusland lakója is és egyke, így komoly kreativitást igényel a „karantén” hasznos eltöltése. Legjobb barátom Ginger, ő színesíti leginkább a hétköznapokat és amint látni fogjátok, sokat segített a csatolt videó elkészítésben is.

Szülőkből jól állok: Anyukám (Horák Nóra) közgazdász, apukám (Király Adrián) színész és a műfater, aki szintén közgazdász (Orbán Róbert). Van egy mostohatesó-barátnőm (Orbán Sára), aki most hatodik osztályos és sajnos Debrecenben él… Viszont, ha már mindenkit felsoroltam, a családhoz tartozik Vejnemöjnen is, az öreg teknős.

Nagyon szeretem az állatokat, a kedvencem természetesen a kutya. Szeretem megvalósítani a kreatív ötleteimet, sokat rajzolok, varrok és kártyázok is. Jól snowboardozom, síelek, járok hipp-hopp edzésre, kb. 1 éve lovagolok, sakkból pedig aranyérmet szereztem az Újbuda sakk diákolimpia csapatdöntőn.

A szavazás lezárult